diumenge, 24 de juny del 2012

Tancament del bloc.

Bé lectors i lectores, arribem al final del viatge i toca despedir-nos. Abans de tot, m'agradaria donar les gràcies a aquelles persones que m'han seguit habitualment i els hi ha sigut útil la informació de les meves entrades. De fet he descobert el "plaer" d'escriure coses a la xarxa que poden ser útils per persones que ni tan sols conec. També agraïr als companys de classe que amb les seves aportacions al seu bloc han facilitat la meva tasca i la meva recerca. M'agradaria anomenar aquella llista de blocs principals que m'han servit a l'hora de realitzar les meves reflexions i escrptures:

http://albamagisteri.blogspot.com.es/
http://esticpledetic.blogspot.com.es/
http://etorras.blogspot.com/
http://annaneninonu.blogspot.com.es/
http://gerardgb-13.blogspot.com.es/

Estic satisfet d'haver escrit durant el curs en aquest blogger. Un recurs més sobre com compartir la informació a través de la xarxa. Un instrument que ha servit per posar tots els meus coneixements a sobre de la taula com a mètode avaluatiu. M'ha faltat regularitat, darrerament marcada per el duríssim mes de Juny que he patit.

M'agradaria dedicar les meves últimes paraules, al meu cosí i amic Víctor Balsalobre Jurado, mort recentment, que ens va deixar a tots amb el cor buit i trencat. La seva tragèdia als 21 anys d'edat quedarà en la memòria de tots els que l'estimàvem. El tractament natural de la mort podria ser un tema que l'educació incorporés en el futur, per ajudar a afrontar les pèrdues que un alumne pot patir al llarg de la seva vida. Aquí us deixo la cançó que va sonar en la seva cerimònia de comiat, perquè l'escolteu i penseu amb ell encara que no el coneguèssiu. Molta sort i Fins sempre Amic!

http://www.youtube.com/watch?v=2hY9SOzGKIU

The Verve - Bitter Sweet Symphony.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada