divendres, 13 de novembre del 2009

ANALISIS DEL ANUNCI SEAT ALTEA



Començaré pel principi, explicant les bases del anunci.

Aquest anunci és un conte sobre un animal que el seu creixement és directament proporcional a l'amor que rep de la seva família que el cuida.

El monstre va rebent molt d'amor al llarg de l'anunci i es va fent cada cop més gran fins que el final ja no hi cap al cotxe. La mirada d'il·lusió de la nena i el monstre fan que no abandonin l'animal i tornin a casa amb un Seat Altea enorme on el monstre ja hi cap perfectament i la felicitat de la casa perdurarà molt de temps.

Aquest final m'ha semblat comunicativament genial i l'he valorat com un gran anunci ja que mostra aquesta història tant original relacionada amb el producte que ells volen vendre i que en aquest cas, encaixa a la perfecció amb el perfil de l'anunci.

Tot l'anunci passa mentre sona una música lenta al principi però que va emocionant al públic a mesura que el temps avança i connecta perfectament amb tot el que passa a la història.

Hi ha un narrador que explica l'anunci de fàbula, com si fos un drama en les parts més tristes, però animant al final quan el monstre hi cap al cotxe i tota la pesca. El narrador ho fa molt bé la veritat, és la veu de l'anunci que m'agrada més, dona sensibilitat i empatia al públic i marca els "tempos" de la història, acompanyat d'una música molt adequada, viva i melancòl·lica.

Està molt ben fet el anunci en tema imatge, so i sentit. A més a més,té un toc molt original i creatiu que crida l'atenció a tot aquell que el veu i és difícil que passi desapercebut. Suposo que és tracta d'això un anunci, ha de ser comunicativament ric, creatiu, original, espontani i ha de cridar l'atenció al públic, i aquest compleix tots els aspectes. Es tracta d'un molt bon treball comunicatiu.

L'enllaç al vídeo és el següent: http://www.youtube.com/watch?v=JIGvCdrS-SQ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada