divendres, 13 de novembre de 2009

ANALISIS DEL ANUNCI SEAT ALTEAComençaré pel principi, explicant les bases del anunci.

Aquest anunci és un conte sobre un animal que el seu creixement és directament proporcional a l'amor que rep de la seva família que el cuida.

El monstre va rebent molt d'amor al llarg de l'anunci i es va fent cada cop més gran fins que el final ja no hi cap al cotxe. La mirada d'il·lusió de la nena i el monstre fan que no abandonin l'animal i tornin a casa amb un Seat Altea enorme on el monstre ja hi cap perfectament i la felicitat de la casa perdurarà molt de temps.

Aquest final m'ha semblat comunicativament genial i l'he valorat com un gran anunci ja que mostra aquesta història tant original relacionada amb el producte que ells volen vendre i que en aquest cas, encaixa a la perfecció amb el perfil de l'anunci.

Tot l'anunci passa mentre sona una música lenta al principi però que va emocionant al públic a mesura que el temps avança i connecta perfectament amb tot el que passa a la història.

Hi ha un narrador que explica l'anunci de fàbula, com si fos un drama en les parts més tristes, però animant al final quan el monstre hi cap al cotxe i tota la pesca. El narrador ho fa molt bé la veritat, és la veu de l'anunci que m'agrada més, dona sensibilitat i empatia al públic i marca els "tempos" de la història, acompanyat d'una música molt adequada, viva i melancòl·lica.

Està molt ben fet el anunci en tema imatge, so i sentit. A més a més,té un toc molt original i creatiu que crida l'atenció a tot aquell que el veu i és difícil que passi desapercebut. Suposo que és tracta d'això un anunci, ha de ser comunicativament ric, creatiu, original, espontani i ha de cridar l'atenció al públic, i aquest compleix tots els aspectes. Es tracta d'un molt bon treball comunicatiu.

L'enllaç al vídeo és el següent: http://www.youtube.com/watch?v=JIGvCdrS-SQ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada