dilluns, 2 de novembre del 2009

Primera entrada COEV

Presento la secció de comunicació oral i visual al blogger. En aquesta secció aniré descrivint els diferents treballs o classes interesants de COEV. Començaré per l'exposició de fotografies personals per descriure els companys a classe.
En aquesta classe hem exposat cadascú les diferents fotografies sobre un company de clase amb que mitjançant una imatge descriviem el seu comportament o la seva manera de ser.

Algunes persones han obtat per fotograafiar una part del cos com una barba, unes mans, una orella...jo he optat per fotografiar el objecte que més descriu el Carlos Fernández Soto.

Crec que ha estat una classe positiva i molt lúdica en que la gent s'ha esforçat per duur un bon treball. Aquí està el meu.

TREBALL FOTOGRAFIA COMUNICACIÓ ORAL ESCRITA I VISUAL.



Aquesta és la foto que he triat per descriure al Carlos Fernández. És la foto de el seu puny tancat on sobresurt el segell que porta sempre amb ell.
En el segell es pot veure CF, les seves inicials que sempre van amb ell i li recorden qui és. Això pot descriure el amor propi cap a si mateix i la seva família com a característica.
Al meu parer, el fet de portar un segell d’or descriu també el lloc on viu i s’ha criat, la zona per on s’ha mogut i la gent més pròxima amb la que ha anat. No és el mateix la vestimenta i els complements d’un noi de poble de muntanya que la vestimenta i els complements d’un noi de ciutat. En aquest cas el Carlos és de Sabadell on hi ha bastanta gent que porta segell a les mans i es probable que el Carlos estigui relacionat amb uns quants.
El segell d’or mostra les característiques del Carlos i és l’objecte que porta amb ell sempre i el que millor el descriu, un noi senzill, amable i amb estil propi.
Per acabar, no sempre, portar aquest segell ens pot donar una pista que parla castellà amb més facilitats que el català, és a dir, té el castellà com a llengua predilecta parlada.

La propera setmana toca entregar el treball sobre el llibre de lectura "Com parlar bé en públic" un recull d'idees útils sobre això.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada