divendres, 14 de maig de 2010

INTERVENCIÓ I AMPLIACIÓ DEL CONTINGUT D'UNA ENTRADA D'UN COMPANY DEL GUP CLASSE.En aquesta intervenció intentaré ampliar una de les entrades del bloc d'en Carles Fernández Soto, un dels meus companys de classe.

L'entrada a ampliar es tracta de la presentació Google Docs que ell va fer a principis de novembre e 2009. He decidit ampliar aquesta entrada perquè només va adjuntar el Google Docs sense fer-hi cap explicació al respecte. Aquesta és l'entrada http://magiccharles.blogspot.com/2009/11/presentacio-amb-google-docs.html

Es tracta d'una presentació sobre els fets més transcendents a la història del R.C.Espanyol passant per la final de la UEFA o la innaguració del nou Estadi Cornellà- El Prat, deixant una última diapositiva en la memòria de Dani Jarque.

Google Docs és un servei d'allotjament per els nostres documents,presentacions, pdfs o fulles de càlcul. El gran avantatge que presenta aquesta eina és que ens permet compartir i editar aquest documents a través de la xarxa i amb altres persones.

El treball realitzat a la blogosfera ens va permetre gaudir d'aquest avantatge i les seves eines d'utilització conjuntes. L'he trobat un dels descobriments més útils en aquest camp, ja que, gràcies al Google Docs en aquest semestre en pogut penjar totes les actes de seminari en un mateix document online. Vam explicar el seu funcionament a la nostre tutora Imma Pannadès i al cap d'uns dies estava encantada amb la idea de compartir en un mateix document instantani totes les nostres actes de grup.

Podem trobar informació al respecte del Google Docs i altres eines informàtiques útils com recursos informàtics o comunicatius en aquesta pàgina web: http://alfonsohinojosa.es/

He cregut corresponent afegir informació sobre el contingut de la presentació que va fer el Carlos, informació sobre l'eina de Google Docs i un enllaç sobre on trobar aquesta informació i d'altres de semblant, m'ha semblat una ampliació correcta d'una entrada d'un company del grup classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada